Zoeken sluit

Nieuwe updates!

07 september 2011

In de afgelopen periode zijn we achter de schermen druk bezig geweest om een aantal veel voorkomende problemen op te lossen. Deze wijzigingen hebben voornamelijk betrekking op spelers, die in de categorie Oud-speler voorkomen.

Hieronder volgt een overzicht van de doorgevoerde wijzigingen:

FAQ
De FAQ van Dit is mijn team is helemaal opnieuw opgebouwd. Per categorie worden vanaf nu alleen de vragen weergegeven. Wil je het antwoord op een vraag weten, klik dan op de vraag van je keuze, waardoor je naar het juiste antwoord wordt geleid.

Daarnaast is de FAQ met een groot aantal vragen uitgebreid. Aan de hand van de vragen, die door jullie werden gesteld, hebben we een overzicht gemaakt. Op die manier hopen we vanaf nu een groot aantal helpvragen te voorkomen.

Webmaster
Voor de huidige webmasters is er ook iets veranderd. Het is vanaf nu namelijk niet meer mogelijk om je profiel te verwijderen, als je de enige webmaster van een team bent. Op die manier willen we voorkomen dat teampagina's geen webmaster meer hebben.

Dat houdt ook in dat je, mocht je webmaster van meerdere teams zijn, je profiel niet meer kan verwijderen als er een teampagina is, waarvan jij de enige webmaster bent

Wil je je account toch verwijderen en ben je de enige webmaster, neem dan contact op met de Helpdesk van deze website. Zij zullen je account en de bijbehorende teampagina dan verwijderen.

Oud-spelers
De spelers, die in de categorie 'Oud-speler' staan vermeld, hebben vanaf vandaag een aantal beperkingen gekregen.

We kregen regelmatig e-mailberichten binnen met de opmerking dat deze groep mensen notificaties ontvingen. Dat zal vanaf vandaag niet meer het geval zijn. Deze groep mensen ontvangen geen berichten meer met betrekking tot een nieuw blog of een reminder voor een agenda-punt.

Daarnaast worden spelers uit deze categorie ook niet meer vermeld in het statistieken-overzicht. Dit zorgde bij veel gebruikers voor de nodige verwarring, waarna wij er voor gekozen hebben om deze mensen niet meer te tonen.

Logo's en achtergronden
Sinds de storing van de afgelopen periode was het niet meer mogelijk om teamlogo's of achtergronden te uploaden. Dit probleem is vanaf nu ook verholpen.

Mocht je zelf nog goede idee?hebben, schroom dan niet om deze in de IdeeŽnbus achter te laten.

Met sportieve groet,
Team Ditismijnteam.nl